10. Bedem Fest 2019.

 

 

Deseti, jubilarni, Bedem fest održaće se od 2. do 4 avgusta na gradskoj tvrđavi Bedem u Nikšiću pod sloganom “Radujmo se”.

Organizatori su objavili nova imena učesnika – Dragoljub Đuričić, “E-Play, “Eva Braun”, “Gospoda Glembajevi” i “Dingospo Dali”. Tako će posetioci festivala imati prilike da uživaju i u njihovim nastupima, dobro se zabave i razmene emocije.

Početkom avgusta Nikšić će biti epicenter dobrog zvuka, nesvakidašnjih emocija, brojnih sjećanja… a sve u ime jubileja i svega onog što on donosi sa sobom.

Krenuli smo prije 10 godina u avanturu sa željom da muzika uvijek bude i ostane zaštitni znak Bedem festa. I, sada smo, evo, u susret jubileju. Odlučili smo se za strategiju “korak po korak” ili “stepenik po stepenik”. Zato danas kažemo svima da budu radosni, ponosni na sve postignuto, ali i na sve ono što nas očekuje. Deseti Bedem fest kuca pred kapijama drevnih zidina! – kažu radosno organizatori.

Oni su sigurni da će Dragoljub Đuričić zagrejati dlanove posetilaca. Za “E-Play” kažu da je bend Bedem festa koliko i svoj. Celokupno stvaralaštvo grupe “Gospoda Glembajevi” smatraju da je obavijeno mistikom, i ponose se što festival i bend imaju “bratski” odnos. Raduju se što će “Eva Braun” imati svoj debitanski nastup u Crnoj Gori upravo na Bedem festu. Podsećaju da je “Dingospo Dali” bend koji je prvi pobednik partnerskog Bunt Rok festivala (koji ove godine obeležava mali jubilej – petogodišnjicu).

Ubrzo, na radost svih naših fanova, konačno kreće i prodaja ulaznica. Cijena jednodnevne karte iznosiće 10 evra, dok će paket četvorodnevnih ulaznica po promotivnoj cijeni koja je trajati sve do početka Bedem festa, iznositi 30 evra. Na taj način smo željeli da se zahvalimo našoj vjernoj publici i da u ime jubileja posjetiocima faktički poklonimo jedan dan festivala! – rekao je Petar Šundić, alfa i omega Bedem festa.

Share This