40 godina Električnog orgazma u Kombank dvorani

 

Foto: promo

Posle skoro dve godine konačno su se stekli uslovi da se koncertno obeleži ,,40 godina Orgazma” kako i dolikuje ovako značajnom jubileju. U Beogradu, u Kombank dvorani, Električni orgazam nastupiće 9. decembra.

,,Srećni smo što je ovaj koncert dobio zeleno svetlo od nadležnih. Pošto je ove godine i 40 godina od objavljivanja ,,Paket aranžmana”, ali i četiri decenije našeg prvog albuma, spremamo posebna iznenađenja tim duplim povodom, ali i specijalne goste”, kazao je Srđan Gojković Gile, frontmen Orgazma pred duplu proslavu koja nas očekuje u Kombank dvorani.

,,Uželeli smo se beogradske publike i raduje nas ponovni susret sa njom, jer na ovaj koncert predugo čekamo. Najveći deo naših života proveli smo u Beogradu i mnogo toga nas vezuje za ovaj grad, pa su nam baš zbog toga koncerti kod kuće uvek među najdražim i najvažnijim. Daćemo sve od sebe da ovo bude još jedan koncert za pamćenje!”, dodaje Gile.

Duh zajedništva koji Orgazam neguje pune četiri decenije konačno je moguće u potpunosti doživeti – u Kombank dvorani 9. decembra sa početkom u 20h.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Kombank dvorane, svim prodajnim mestima Ticket Visiona, ali i online putem sajta tickets.rs.

Ranije kupljene ulaznice važe i za novi datum!

Share This