Alitor i Quasarborn u Pančevu i Užicu

 

Foto: promo

Sastavi koji već dugi niz godina zajedno sviraju i imaju duboko razvijenu saradnju, nastavljaju svoju seriju koncerata po Srbiji.

Alitor je prošle godine objavio svoj drugi album pod nazivom „II“, i ovi koncerti se mogu posmatrati kao poslednji u okviru promocije ovog albuma, budući da sastav 29. oktobra izbacuje novi EP pod nazivom „Spoznaja“. Ovo je prvo izdanje benda na srpskom jeziku, a posetioci koncerata u Pančevu i Užicu će možda čuti i premijerno čuti neku od novih pesama.

Quasarborn je takođe objavio u 2020.godini album pod nazivom „A Pill Hard To Swallow“, koji je zabeležio sjajne kritike i prijem od strane domaće publike. Predstojeći koncerti se održavaju u okviru promocije aktuelnog izdanja.

U petak, 15.oktobra, uz podršku mladog i perspektivnog thrash metal sastava iz Beograda Chemical Tomb, gorepomenuti bendovi će nastupiti u jednom od najboljih koncertnih prostora u Srbiji – Apolo Dvorani u Pančevu.

Dan nakon, sastavi će uz podršku benda Dead Men’s Bells, novog benda iz Užica, nastupiti u Gradskom Kulutrnom Centru Užice.

Cena karte za oba koncerta iznosi 300rsd, a početak oba događaja je zakazan za 20h.

Share This