Bajaga i instruktori

 

 

Bajaga i Instruktori će održati, pored rasprodatog, 6. decembra, još dva specifična nastupa, 8. i 9. u beogradskom Sava centru pod nazivom “Koncert za rok grupu, orkestar i hor”, pod dirigentskom palicom maestra Vojkana Borisavljevića, i to povodom obeležavanja, 35 godina benda.

Prvi koncert Bajaga je održao u aprilu davne 1984. godine u Domu Sindikata, i već 35 godina predstavlja sinonim za dobar i kvalitetan rokenrol.

Kao poslasticu, za kraj koncertne sezone su spremili iznenađenje za domaću, Beogradsku publiku u vidu koncerta za rok grupu, orkestar i hor. Nakon prošlogodišnjeg koncerta u Štark Areni koji je proglašen za koncert godine, i koji je bio promocija veoma uspešnog albuma „U Sali lom“, bend je 2019. godine održao niz koncerata u regionu i inostranstvu povodom obeležavanja velikog jubileja.

Svi posetioci u Sava Centru će imati priliku da čuju fantastičnu orkestarsku izvedbu 35 najvećih hitova za 35 godina postojanja, u izvedbi Bajage i instruktora, i uz dirigentsku palicu čuvenog Vojkana Borisavljevića.

Share This