Balkanopolis i prijatelji u Sava Centru

 

 

Naš svetski poznati umetnik Slobodan Trkulja i njegov sastav Balkanopolis održaće 8. februara 2020. još jedan u serijalu koncerata u Sava Centru, za koji se proteklih godina uvek tražila ulaznica više.
Harizmatični multiinstrumentalista i pevač svetskog kalibra je sa Balkanopolisom proteklih godina osvajao Aziju, održavši mnogobrojne koncerte u Maleziji, Iranu, Emiratima i ponajviše u Kini gde ih je publika neizmerno zavolela i prihvatila kao svoje. O njihovoj ogromnoj popularnosti u Kini svedoči i dokumentarni film koji o njima već pola godine snima kineska CCTV televizija.
Serijal ”Balkanopolis & prijatelji” započeli su još 2015. godine velikim koncertom u Beogradskoj Areni kada su sa njima kao prijatelji nastupili fado diva Mariza, soul zvezda Olita Adams, najpoznatija afrička zvezda Baaba Maal i drugi. Za novi spektakularni koncert ”Balkanopolis & prijatelji” 08. februara, spremili su posebno iznenađenje i muziku koju će izvesti sa egzotičnim prijateljima koje su upoznali na putovanjima po dalekom istoku.
Ulaznice po ceni od 1.500, 1.800, 2.100 i 2.500 dinara mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a, onlajn na www.tickets.rs, kao i na blagajni Sava Centra.

 

Share This