BRASS AGAINST THE MACHINE

 

Svetski poznati cover bend “Brass against the machine” održaće svoj prvi koncert u Srbiji 23. juna u 21h u beogradskoj Kombank Dvorani. Rokeri svetskog glasa za publiku su pripremili obrade najpoznatijih pesama kultnog benda “Rage againsta the machine”, koji je svojevremeno prodao 16 miliona ploča širom sveta.

Ovo će biti njihov prvi nastup pred beogradskom publikom, a uoči koncerta poručuju da je u politički izazovnoj eri, vreme da se suprotstave  “mašineriji” i to upravo izuzetnom muzikom.

“Bilo bi nemarno da ne primetimo, nažalost, specifična vremena u kojima živimo. Želimo da naša muzika ne bude samo inspirišući zvuk, već da izazivajući emocije u ljudima – podstakne na akciju. Mi proizvodimo izuzetnu muziku sa političkom oštricom.

Ljuti smo, nadahnuti smo, spremni smo za promenu – i nadamo se da naša muzika u svakome ko sluša pojačava ovu vrstu energije”.

Bend predvodi gitarista Brad Hammond, a vokal koji će očarati Beograđane je Liza Kolbi. Oko njih je okupljeno preko 20 vrsnih muzičara, na širokom dijapazonu instrumenata koji zajedno prave izuzetnu muzičku sinergiju I bude pokretačku energiju u svojim slušaocima.

Sledi lista nekih umetnika koja se smenjuju na turnejama, a mnogi od njih su svoje neverovatne talente ispoljili u video zapisima, snimcima i nastupima benda uživo. Svi oni su deo izuzetne celine BRASS AGAINST THE MACHINE.

Share This