Headliner organizuje akciju u doba zaraze. Živom svirkom protiv virusa!

 

 

U doba širenja virusa, straha, gomilanja zaliha, izolacije, Headliner magazin organizuje, svojevrsni, otpor ukupnom stanju. Osnovna ideja je da bendovi šalju svoje žive snimke na headliner.rs@gmail.com, ili na Headliner.rs facebook stranicu.

Prikupljeni snimci će se “pakovati” u duže video klipove i emitovati svako veče od 20 časova sa youtube kanala Headliner Magazine

Više informacija i detalja vezanih za akciju, možete videti na ovom linku: https://headliner.rs/2020/03/14/muzicari-hajde-da-pravimo-on-line-koncerte-protiv-svih-virusa-headliner-live-svirke-svake-veceri-od-2000-sve-dok-traje-ludilo

Foto: Marina Pešić

Koncerti se otkazuju, klubovi zatvaraju, ljudi su u bedaku, kolektivna je paranoja, lažne informacije pršte na sve strane, svi pričaju samo o koroni… Zato smo rešili da probamo da stanemo na put svim virusima koji su nas okružili. Koroni, depresiji, strahu, paranoji, neznanju, bahatosti, lažima… (dodajte sami).

Zahvaljujući sjajnoj početnoj ideji fotografkinje i naše povremene saradnice Ive Tanacković, osmislili smo akciju: Protiv svih virusa – Headliner Live svirke.

Pozivamo sve bendove i muzičare s ovih prostora, ali i iz celog sveta, da nam pošalju snimak svoje žive svirke, dela koncerta ili probe, uz poruku protiv nekog od virusa koji vama smeta.

Mi ćemo snimke i poruke prispele u toku dana “pakovati” u “on-line koncerte” na našem Youtube kanalu i puštati ih svake večeri od 20 časova na portalu Headliner.rs.

I tako sve dok traje ludilo i ne budemo mogli da se vratimo u hale, dvorane i klubove i svom normalnom životu.

Poruke možete snimati mobilnim telefonom (samo ga okrenite položeno, molim vas – napomena montažera), pa ih zajedno sa snimkom svirke (do 15 minuta) šaljite putem naše Facebook stranice ili na mail headliner.rs@gmail.com.

Hajde da se borimo zajedno – protiv svih virusa.

15.03.2020.

Share This