Humanitarni koncert u dvorištu „Dečijeg centra” u Zaječaru

 

 

U dvorištu „Dečijeg centra” u Zaječaru sutra će biti priređeno humanitarno veče, a sav novac koji bude prikupljen biće iskorišćen za adaptaciju bine i organizovanje 4. Međunarodnog inkluzivnog festivala dečijeg i omladinskog stvaralaštva „Art zona za sve”.

Korisnici „Dečijeg centra” binu u dvorištu koriste gotovo svakodnevno. Kako je bina napolju izložena svakojakim vremenskim prilikama, dotrajala je i poprilično upropašćena. Zato bi prema rečima Selene Ristić Vitomirović prikupljena sredstva od humanitarnog koncerta bila iskorišćena za njeno renoviranje, ali i za organizovanje predstojećeg dečijeg festivala „Art zona za sve”.

Po rečima glumice Selene Ristić Vitomirović inicijativu su pokrenuli „MG studio” i zaječarski muzičari, u želji da pomognu da binu upropašćenu vremenskim nepogodama osposobe za svakodnevno funkcionisanje, kao i za predstojeći festival dečijeg i omladinskog stvaralaštva „Art zona za sve”.

Nastupaju Momčilo Moša Radenković, Nenad Golubović – Čape, Mile Kostadinović, Ivan Caba Kostadinović, Boban Milošević, Zorica Stojanović, Zoran Vasić, Dragan Milovanović, Miodrag Perčić, Ljuba Nikolić, „Čumbi i prijatelji”, grupa „Zlatni Prsti” i orkestar „La Banda”.

Ulaz je slobodan, ali će u dvorištu biti postavljena kutija za priloge.

Humanitarni koncert će biti održan 14. avgusta od 20 do 22 sata u dvorištu „Dečijeg centra” Zaječar.

13.08.2019.

Izvor: www.timocka.rs

Share This