Kobold, Slave Pit, Amor’s Arrows i Wicked Ways u Garaži 29. februara

 

 

KOBOLD je dobro poznati beogradski speed metal power trio osnovan 2015. godine, koji čine Elio Rigonat, Marko Stefanović i Stefan Stanojević. Bend je do sada objavio dva EP-a i dva studijska albuma. Kobold je do sada svirao širom Srbije i van nje, ali se sve uvek vraća na prapočetak. Ovom prilikom, Kobold će u svom gradu predstaviti u punom svetlu svoje drugo LP izdanje “Masterpace” u događaju koj ne smete propustiti.

SLAVE PIT su thrash metal veterani iz Bugarske, koje je 2005. godine osnovao Saško Mojsov. Od tada su svirali stotine svirki širom regiona, a ovo im neće biti prvi put da zapale binu u Beogradu. Od studijskog rada imaju jedno EP izdanje i jedan album “Massacre on the Battlefield”.

AMOR’S ARROWS su veteranski power metal bend iz Sremske Mitrovice osnovan 2009. godine. Promenili su tri imena, Betelgez, Night SIlent i na kraju Amor’s Arrows. Kroz bend je prošlo mnogo članova a do dan danas imaju jedan studio album.

WICKED WAYS – Beogradski thrash metal bend, nastao od bivših članova benda Stygian Flames. Za razliku od svog prethodnika, Wicked Ways se bavi isključivo autorskim radom. Do sada imaju veliki broj svirki iza sebe i EP u powerthrash metal stilu koji obećava. Bend trenutno radi na novom autorskom radu.

Share This