Koncert Riblje čorbe u čast Miše Aleksića 16. avgusta

 

Foto: Marina Pešić

Na Tašmjdanu u Beogradu 16. avgusta biće održan koncert u čast preminulog legendarnog basiste i jednog od osnivača i dugogodišnjeg člana benda “Riblja čorba” Miše Aleksića na kojem će nastupiti Riblja čorba sa prijateljima.

Miša Aleksić, koji je preminuo prošle godine, bio je kompozitor i koproducent mnogih poznatih numera popularnog sastava, koje će se izvoditi na koncertu, a kako zbog pandemijske situacije ispraćaj u prisustvu prijatelja nije bio moguć, koncert je način da se kolege i prijatelji, uz prisustvo obožavatelja i verne publike, oproste od Aleksića na njegov rođendan, najavili su organizatori.

Koncert će se realizovati u organizaciji Centra beogradskih festivala i Melos estrade. Frontmen grupe Bora Đorđević najavio je da će se na koncertu izvoditi Mišine kompozicije, a premijerno će biti izvedena i numera “Dve gitare” koja je posednja koju je napravio.

Kao gosti će se pojaviti i čuvena imena domaće rok scene Momčilo Bajagić, Zvonimir Đukić, Nikola Čuturilo i Žika i Dragi Jelić.

Ulaznice su u prodaji putem sajta tickets.rs i na prodajnim mestima Tiket vižna.

Celokupan prihod od ulaznica namenjen je porodici Miše Aleksića.

Share This