Legendarni Fit dolazi u Fest!

 

 

Jedan od najpoznatijih bendova ex Yu scene, legendarni FIT, prvi put dolazi u Zemun! Uživajte uz “Mačku”, “Zaboravit ću sve”, “Zvoni telefon” i druge velike hitove 28.decembra u 22h u klubu Fest.

 

Grupa Fit, jedan od najupečatljivijih bendova čuvene RiRock scene, formirana je početkom osamdesetih godina. Ova četvorka je doživela veliki uspon i proboj krajem te dekade izdavanjem dva albuma – “Uz Rijeku” i “Daj mi ruku”, sa kojih pamtimo svevremenske hitove: Kao mačka, Telefon i Zaboravit ću sve. Pre deset godina su se ponovo aktivirali i nastavili sa koncertima ali i sa snimanjem novih pesama. U razmaku od dve godine objavljena su dva albuma: prvi je jedan odličan live presek njihove dotadašnje karijere a drugi je studijski, sa obiljem novih pesama po standardu svojih prethodnica. Funkcionišući na relaciji Rijeka-Amsterdam (ako vas zanima zašto, pogledajte dokumentarac “Rokenrol je kriv za sve”) poslednjih godina objavili su još dva singla – Ljubav je magija i Otploviti. U novoj, proširenoj, petočlanoj postavi nastupali su širom bivše Jugoslavije. Nakon zapaženog  koncerta na Beer festu, nastupili su i u Podgorici, u okviru Art Festivala. Fit uz osnivače Zorka Opačića – autora muzike i pevača Davora Lukasa danas čine i bubnjar Alen Tibljaš i basista Robert Jovanović.

Grupa koja je osamdesetih godina širila svoj krug publike zaraznim pop peesmama, još i danas predstavlja jedan od najuspešnijih izvoznih proizvoda riječke scene na regionalnom tržištu.

 

Ako želite da uživate u vanvremenskim hitovima grupe Fit kao što su “Mačka”, “Rijeka”, “Zvoni telefon”, “Zaboravit ću sve” i “Ne mogu bez nje”, ali i u drugim sjajnim pesmama koje je ova grupa stvorila, dođite 28.decembra u 22h u klub Fest u Zemunu!

Ulaznice su u pretprodaji u klubu Fest i u FELIX Shop (TC Sremska) po ceni od 800 RSD. Na veče koncerta ulaznice će koštati 1000 RSD.

Share This