Melissa – My Empire Has No Limits

Take It Or Leave It Records, 2020.

Prokupačka teškometalna atrakcija Melissa upravo je na tržište, posredstvom najstarije nezavisne izdavačke kuće u Srbiji – Take It Or Leave It Records, lansirala svoj dugoočekivani album-prvenac “My Empire Has No Limits”.

Nakon mnogih turbulentnih godina bivstvovanja, prekida i ponovnih startova, iskovali su početkom novembra prošle godine, u čuvenom smederevskom studiju “Paradox”, pod snimateljskom i producentskom rukom legendarnog Srđana Brankovića (Alogia), po rečima znalaca koji su imali priliku da preslušaju čitav album – jedno od najkvalitetnijih hevi izdanja načinjenih u poslednje dve decenije na ovim prostorima.

 

 

“Kada smo konačno krenuli sa stvaranjem našeg prvog albuma  to smo učinili, čini mi se, sa duplo više energije od one koju smo imali kao klinci sredinom 80-tih, kada smo prvi put uronili u ozbiljne “metalne” vode…  Zapravo, kada si mlad i neiskusan želiš podsvesno da budeš kopija nekog drugog, i tada si ponosan. A kada si stariji i iskusniji želiš ipak da budeš pre svega svoj, ono što jesi i iskreno, kroz tekstove i muziku preneseš svoje emocije publici i poruku – da ovaj svet nije baš takav kakvim ga određeni broj ljudi doživljava. Mi u svojim tekstovima imamo mnogo autobiografskog i socijalnog”, pojašnjava lider i jedan od osnivača grupe Dejan Stojanović i dodaje: “Album je, po meni, pun optimizma i prepunjen porukama da nikad ne treba stati u ostvarivanju nekih svojih želja, snova i ciljeva. Kroz naše tekstove često se provlači njeno veličanstvo – žena. Žena kao simbol dobrote, ponosa, moći… pa ponekad i zla. to je normalno jer se, otkako svet postoji, čovečanstvo vrti oko žena. Mi smo to probali, na neki specifičan način da opišemo u pesmama. Zato smo uostalom i odabrali da nam na naslovnoj i zadnjoj strani albuma bude lik žene.”

Album se može preuzeti na digitalnim platformama daredo i deezer, dok se u fizičkom (CD) obliku album može nabaviti u svim bolje snabdevenim muzičkim trgovinama, kao i direktno preko fb stranice TIOLI records.

 

Share This