Negative rasprodao koncert 29.11. i zakazao još jedan za 1.12.

 

 

Nekim koncertima se istinski radujemo, pogtovo ako smo ih sa velikim nestrpljenjem čekali. Jedan od takvih jeste i koncert grupe Negative koja će 29. novembra slaviti 20 rođendan. Zbog velikog broja zainterosovanih i rasprodatog prvog termina, rođendanska žurka ponoviće se dva dana kasnije. Verujemo da je ovakav manifest nemoguće izostaviti.

Vest da će domaći rok sastav, proslaviti jubilej krajem novembra, obradovala je mnoge. Naročito one koji su od početka njihove karijere verovali u uspeh. A takav sled događaja je bio predvidiv, posebno ako se uzme u obzir da ovu grupu predvodi diva svetskog glasa, Ivana Peters. Proslava rođendana održaće se u novom Bitefartcafe-u sa početkom od 22h.

“Možda smo mogli bolje, možda više ili drugačije, ali smo bili iskreni u tome što smo svirali. Energija publike na povratničkom koncertu biće nam dodatni vetar u leđa da se ponovo srećemo sa našim fanovima češće i da podelimo sa njima neke nove pesme.“, Ivana Peters

O grupi Negative postoje samo najbolje kritike. Pogotovo za muziku koju izvode i predstavljaju u javnosti. Ovaj rok sastav osnovan je daleke 1999. godine, a prestao je sa radom 2015. godine usled nepredviđenih okolnosti. U tom periodu, odmah su postali prepoznatljivi nakon objavljenog prvenca ‘Ja bih te sanjala’ koji je danas neizbežan u sklopu svih domaćih, muzičkih repertoara. Pored Ivane Peters, ovu grupu čine i Nikola Radaković, Milen Zlatanović i Darko Janošević.

Sa specifičnom energijom, muzikom i nastupima, Negative postaje popularan među mlađom generacijom koja rok počinje da doživljava na drugačiji, a istovremeno i inovativan način. Čuveni spot Svet tuge, snimljen na jednom beogradskom krovu postao je jedan od Ivaninih poznatijih, pogotovo zbog srceparajućih stihova. Tokom karijere, snimili su četiri kvalitetna albuma, ali su se ponovo ove godine okupili i sa starom energijom krenuli u nove, muzičke pobede. Hitovi poput ‘Ti me ne voliš’, ‘Tango’, ‘Zbunjena’ će krajem novembra biti uživo izvedeni kako bi se publika barem na kratko vratila u period odličnih melodija.

Cena ulaznice za koncert grupe Negative je simbolična i iznosi 1.200 dinara. Naglašavaju da će u ovakvoj lepoj i intimnoj atmosferi podsetiti ljubitelje dobrog zvuka na muziku za koju se i dalje vezuju kvalitet i postojanost. Povedite vama omiljenu osobu i podsetite se zašto za ovakve događaje vredi izdvojiti vreme i energiju.

Share This