Premijera novog spota grupe Van Gogh i video edicije “Proba za novo doba”

 

 Foto: Marko Edge

Nakon serije „karantinskih“ svirki sa ulica i studija, koje su članovi kultnog benda Van Gogh poklonili svojoj publici tokom pandemije, dostižući vrhunac martovskim online koncertom u trajanju od čak 12 sati, Đule, Srba i Dragan se u jedinstvenoj trojci vraćaju na već započetu trasu rokenrola “iza kulisa“ jednim novim, zanimljivim poduhvatom!

U okviru  nove video edicije „PROBA ZA NOVO DOBA“ u utorak 27. oktobra u ponoć, na You tube kanalu Van Gogh-a, kao i na Fejsbuk i Instagram stranici, PREMIJERNO će biti prikazan spot za pesmu „Više te ne volim ko pre“. Pesma je odsvirana uživo na probi, a video su snimili sami članovi benda svojim mobilnim telefonima. Sirovi zvuk  u spotu je autentični  zvučni zapis trenutaka iz “dnevne sobe”.

Podsetimo, Više te ne volim ko pre ponosno već godinu i po dana krasi deseti studijski album „More bez obala“.

U okviru ideje “Proba za novo doba”, bend će periodično iz svoje dnevne sobe u kojoj godinama ŽIVI STVARAJUĆI, uživo izvoditi pesme, kako to sami kažu odsvirane „na keca“, a sve sa željom da ljudima makar na trenutak, u nedostatku velikih koncerata, ulepšaju boravak kod kuće.

Trojka u sastavu gitara (Đule) , bas gitara (Dragan) i bubanj (Srba ) će svojom video edicijom “Proba za novo doba”, povesti publiku na jedno potpuno novo,  inspirativno muzičko putovanje, tragom svoje set liste.

LINK KA PREMIJERI SPOTA: https://youtu.be/hXrruo6_vz8

26.10.2020.

Share This