Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi u zemunskom Festu 11. aprila

 

 

Jedan jedini i neponovljivi Prljavi Inspektor Blaža i njegovi Kljunovi ponovo dolaze u Fest! Koncert koji će vas potpuno oduševiti, oraspoložiti i podići na noge desiće se 11.aprila u 22h!

Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi je bend osnovan 1994.godine. Za njihov prvi koncert u SKC-u rasprodate su sve ulaznice, a narednih godina, pa i decenija, sviraju neverovatno posećene koncerte u skoro svakom gradu u Srbiji. Savršenim spojem gitarskog roka i šaljivih stihova postaju jedni od najautentičnijih izvođača na ovim prostorima, a posebno se pamte Blažini energični performansi u kojima i publika maksimalno učestvuje.
Kažu da se njihovi nastupi pretvaraju u „Izuzetno dinamičnu žurku kao svojevrsni maraton i koktel pozitivne energije, lucidnosti, rock euforije i otkačenog humora bez kraja“. A Fest i Zemunci pamte nekoliko neverovatnih i nezaboravnih koncerata koje je legendarni Blaža sa svojom sjajnom ekipom odsvirao u ovom klubu. Dugo ga nije bilo, očekujemo apsolutni spektakl 11.aprila!

Ulaznice po ceni od 500 RSD u prodaji su od ponedeljka, 10.februara u klubu Fest i u Felix Shopu (TC Sremska). Na veče koncerta cena ulaznice biće 700 RSD.

Share This