“Balkan” – novi video singl benda Vrane kamene

 

Beogradski alternativni garažni rock sastav Vrane kamene obradovao je sve ljubitelje rokenrola novim video singlom pod nazivom “Balkan”. Singl je ujedno i najava njihovog predstojećeg (drugog po redu) studijskog albuma “Bezumlje i mrak” na kom marljivo rade već neko vreme.

Bez dlake na jeziku i uz jake rifove, što je odavno već svojstveno za ovaj bend, Vrane kao i do sada nikoga neće ostaviti ravnodušnim budući da su se u svom maniru u novoj pesmi pozabavili tragedijom naroda sa ovih prostora.

Za producentski deo posla bili su zaduženi Denis Ivanović i Per Hartwig (SWE), Predrag Pejić i Aleksandar (Saša) Žarak (SRB/Studio Bumerang), a za veoma intrigantan spot najveći “krivci” su Aleksandar Vuković (Black Falcon Films) i Aleksandar Kar.

Vrane kamene i dalje kao bend nastavljaju da grabe uzlaznom putanjom urkos pandemiji i nedozvoljavaju da im dešavanja vezana za nju saseku krila, a svojim fanovima najavljuju mnogo novih pesama i puno sjajnih stvari u narednoj godini.

“Ako ste do sada tvrdili da ste istinski ljubitelj rock’n’roll-a, a pritom niste imali priliku da čujete Vrane kamene onda je itekako vreme da preispitate svoje stavove i poslušate nas, jer u nama ćete zasigurno pronači dobar deo sebe”, poručio je frontmen benda, Aleksandar Pejčić.

Share This