Dado i Vlatko predstavljaju Plan B Fondaciju pesmom “Samo za nju”

 

Foto: promo

Fondacija Plan B ujedinila je po prvi put legendarne muzičare Dadu Topića i Vlatka Stefanovskog. Pesma „Samo za nju“ za koju je stihove napisao Dado Topić, a koju su komponovali Zoran Konević i Shidahar Solanki, jedna je od devet pesama na nedavno objavljenom albumu „Plan B vol. 1.“

“Protekle dve godine su nas sve naučile da mogu doći i teža vremena kojima se moramo prilagoditi. Umetnicima nije primereno da miruju, dokle god imamo inspiraciju, kao što je i sa mnom slučaj, treba da stvaramo. Ovo je jedna plemenita ideja koja mi se svidela i zato sam napisao pesmu koju sam zatim otpevao u studiju Željka Nikolina u Osijeku. “Samo za nju” je lepa balada kakve volim pevati. Posebno mi je drago što je gitarske deonice odsvirao sjajni Vlatko Stefanovski”, rekao je Dado.

Zadovoljstvo pesmom nije krio ni Zoran Konević, idejni tvorac i osnivač Fondacije Plan B: “Teško je rečima opisati moje lično zadovoljstvo načinom na koji je Dado otpevao našu pesmu. Naš dragi i voljeni Dado nas decenijama oduševljava svojim talentom i glasom koji je veoma prijatan, a u isto vreme moćan.”

Aranžman ove, kao i svih ostalih pesama na albumu, potpisuje Vojislav Aralica. Interesantan videospot u režiji Suzane Lazić snimljen je Teatru mladih u Banja Luci, a ljubavnu igru na poseban su način prikazali glumci u spotu, Helena Miljković i Milan Babić. Kao i prethodno objavljeni singlovi s albuma – „Zagledan“ Dragi Jelića, „Zrno čarolije“ Zvonimira Đukića Đuleta, „Vjetar“ Maye Sar i ostalih, i ovaj će vrlo brzo naći put do svoje publike. Album „Plan B vol. 1″ u izdanju Tesla Music i Croatia Records predstavljen je medijima početkom juna na press konferenciji u Vodicama u sklopu CMC festivala, a nedavno je uspešno predstavljen i u Sarajevu. Aktuelni singl „Stuck on You“ Mije Dimšić najavljuje nastavak rada Fondacije Plan B kao i nove pesme vodećih muzičkih imena sa scene.

Share This