Dingospo Dali objavili spot za numeru “Srce”

 

Beogradski alternativni bend Dingospo Dali objavio je video singl “Srce” sa aktuelnog albuma “O nečemu lepom”. Pevačica i autorka stihova Sandra Vidojević objašnjava “Srce” kao pesmu koja se “zaštitnički odnosi prema svojim snovima, željama i svom unutrašnjem svetu”.

“Slabost” je bila najavni spot za ove zime objavljeni album “O nečemu lepom” , tokom pandemičnog proleća usledio je drugi, u samoizolaciji snimljeni video “Teheran”, a sada stiže “Srce” kao treći singl. “S obzirom na okolnosti i težak period za muziku rešili smo da što je više moguće sami radimo na spotovima”, kaže ekipa benda.

Spot “Srce” sniman je u beogradskom studiju Sova, uz pomoć Stefana Vacića i Simona Tsubote, a za montažu su bili zaduženi Dingospo Dali gitarista Nikola Mišić i njegov bivši kolega u bendu Miloš Kasalović.

Kako saznajemo, Nikola Mišić planira da uskoro spremi spot za još jednu pesmu sa drugog albuma.

Dingospo Dali su se predstavili debi albumom “Sve dok mislim da je ovo drugi svet” (2017, Long Play), sa koga su se izdvojile naslovna i pesme “Ne pitaj se”, “Pelin”, “Ona”, “Sa krova” i “U podzemlju”, a početkom ove godine objavljeno je novo izdanje “O nečemu lepom” (Long Play).

Share This