Direct Drive singlom “Bezdan” najavljuju album “Ruka za spas”

 

Foto: youtube

Grunge rockeri iz Banata, Direct Drive objavili su svoj drugi video sing po imenu “Bezdan” koji je najava za album “Ruka za spas”.

Osnovani davne 2011-te godine bend je od samog početka osim ljubavi prema svirci i kvalitetnim kompozicijama modernih i savremenih rock/punk/metal/grunge/alternatinih izvodjača imao ujedno i motiv – promociju kvalitetnog i sirovog Rock’n’Rolla, radi sveopšte koristi muzičara i prisutnih posetioca svirke. Šest godina kasnije iskustvom renomirani, navežbani, i reoformljeni ali ništa manje motivisani – bend odlučuje da krene u autorske vode i sam krči sopstveni put na sceni, sa istim motivom, te tim povodom započinje rad na konceptualnom, autorskom, debitantskom albumu “Ruka za Spas“, koji će ako Bog da izaći na videlo tokom 2021. godine.

Prvi singl i spot koji bend izbacuje kao početak promocije debitantskog albuma se zove – “Ništa Drugačija“, a posle dužih odlaganja, spot snimljen Juna 2021. Godine izlazi konačno na videlo dana 13. 09. 2021. Za pesmu „Bezdan“, na youtube streaming servisu.

Izvor: limancrew.com

Share This