E-PLAY – Pristanište

 

Alternativni beogradski bend E-Play sa aktuelnog petog albuma “Sloboda” objavio je novi spot za pesmu “Pristanište”

E-Play-u je za “Pristanište” bio potreban prostor u Beogradu ograđen zgradama, koji bi predstavljao zatvor, a koji bend nije mogao da nađe, dok se nije odlučio za, do sada u javnosti malo viđen, unutrašnji trougao između Kulturnog centra Beograda (KCB), Dvorane KCB-a i palate “Albanija”.

– Kod snimanja spota izbor lokacije uvek igra ključnu ulogu, a ovde nam se baš posrećilo. Naravno u ovom kišnom periodu veliki stres je bila vremenska prognoza. Mislim da je to bilo jedino popodne u proteklih mesec dana da nije padala kiša. Sreća nas je pratila na ovom snimanju spota – objašnjava Cvetković.

Album “Sloboda” (Long Play 2018), rađen u produkciji Voje Aralice, naišao je na brojne pozitivne kritike u čitavom regionu, a sa njega su ranije izdvojeni singlovi i spotovi “Srešćemo se neki drugi put”, “Da budemo samo dobro” i “Šamarčina”.

E- Play uskoro očekuju nastupi na velikom broju letnjih festivala od kojih su samo neki Montenegro Beer fest na Cetinju, Gitarijada (Veliko Gradište), Bedem fest u Nikšiču, TrNOVfest-u u Lljubljani, Kraljevo…