Elektromattik – Sav tvoj mrak

 

Beogradska rokenrol grupa Elektromattik objavila je na svom YouTube kanalu novi spot za pesmu Sav tvoj mrak sa njihovog debi albuma Otrovan koji je izašao u martu ove godine u izdanju same grupe i izdavačke kuće CD Baby.

Spot je snimao Osman Ahmed, poznat kao lider grupe Multietnička atrakcija, profesionalni klovn, voditelj emisija za decu, glumac i multimedijalni umetnik, ovaj put pod pseudonimom Okson Wers.

Daniel Mihajlović, pevač i tekstopisac u grupi Elektromattik, o spotu kaže: Došlo je vreme za novi spot. Prošli, za pesmu Moram da te pronađem, izašao je otprilike kada i album, pre šest meseci, i kako sam znao da Osman, koji je moj dugogodišnji prijatelj, voli i ume da radi razne video formate, okrenuo sam ga i pitao da li želi da napravimo jedan užasno skup spot od nula dinara, hahaha. Na našu sreću, odmah je pristao i rezultat je tu.

U spotu glumi Jovana, talentovana mlada umetnica, kojoj se svi od srca zahvaljujemo. Spot je rađen za pesmu Sav tvoj mrak, koja je nešto mirnijeg tempa, intimnija i meni lično jako draga jer se radi o istinitoj priči koju sam ja samo zapisao i koju sam zajedno sa članovima Elektromattika pretvorio u pesmu… Dakle, ne radi se ni o kakvom jurenju hita, štaviše, uveren sam da ova pesma to nije, ali je njena istinitost i atmosfera srž onoga čemu kao autor težim.

Daniel dodaje i da, nakon personalnih promena u grupi, možemo očekivati koncertne promocije albuma Otrovan od sredine oktobra.