Grupa Alisa, video singlom, najavila novi album

 

Grupa Alisa objavila je spot za pesmu “Blago onom ko te ne sanja” kojom najavljuje novi album. Izdavač je PGP RTS, a album će biti objavljen na jesen 2020. godine.

„Grupa Alisa je u ovim teškim trenucima uz svoj narod, zato pre svega pozivamo sve sunarodnike da ostanu kod kuće i da se čuvaju. Nadamo se da će sve ovo uskoro biti iza nas, a u ime grupe delim naše nade da ovu godinu završimo velikim koncertom u Beogradu, kojim ćemo, uz muziku koja nas povezuje, obeležiti 35. rođendan“, kaže bubnjar benda Peđa Cvetković.

Muziku i aranžman za pesmu “Blago onom ko te ne sanja” napisao Miroslav Živanović Pile a autor teksta je Radovan Dabanović.

Spot je realizovala prodikcija Solution koja je takođe zaslužna i za spot pesme “Pijane noći””. Pesma je snimana u studiju Sky a produkciju potpisuje Vladimir Negovanović.

– Zahvalni smo produkcijskoj kući Solution na saradnji i odličnoj produkciji spotova za naše dve nove pesme i nadamo se da će se saradnja nastaviti. Takođe, zahvaljujemo i našim talentovanim glumcima Isidori Građanin i Radetu Maričiću, koji su doprineli da ovaj video spot bude na visokom umetničkom nivou – ističe Miroslav Živanović- Pile i dodaje:
Pesma “Blago onom ko te ne sanja” je naša stara pesma, koju smo sada izneli u novom aranžmanu. Na novom albumu, pored novih pesama biće i starih hitova sa pet albuma grupe Alisa kao što su “Sanja”, “Kesteni”, “Posle devet godina”, “Skidam košulju da legnem”, “Da li si čula pesmu umornih slavuja”, “Sećanja”i druge…”

Bend Alisa ponovo nastupa u originalnom sastavu, uz dva dva nova člana: Miroslav Živanović Pile (vokal), Predrag Cvetković (bubnjevi i udaraljke), Aleksandar  Kićanović (klavijature), Marko Glavan (bas) i Zoran Jančeski Joza (gitare). Grupi su se priključili  violinistkinja Marija Petrović i gitarista Dušan Vasiljević Tesla.

Share This