Johnny L’Ove objavio novi video singl

 

Foto: Kristina Lukić

Beogradski kantautor Nikola Brkić a.k.a. Johnny L’Ove objavio je novi singl i spot za pesmu “Summer Of 2005” sa predstojećeg, debi albuma “The Last Night With Her”. To je Nikolin treći spot nakon ekranizacija za pesme “Addicted 2 U” (2019) i “You& Me” (BUNT RTS hit meseca maja glasovima publike), koju je objavio u maju ove godine tokom pandemije korone.

Muzika koju svira ovaj izvođač je pre svega akustična, a kreće se u rasponu od indi -folka, alternativnog kantrija i popa, pa sve do bluz-roka, popularno rečeno “Amerikane”.

“Johnny” je komponovao muziku, napisao tekst i uradio aranžman, a pesma je snimana tokom leta u studiju SOVA u  Bigzu u Beogradu. Audio produkciju je uradio Ivan Kostić, od snimanja, preko miksa i završnog masteringa. Ivan je takođe odsvirao bas  i bubnjeve. Na violini je neizostavna Aleksandra Dotlić koja svira sa Nikolom od kraja 2015. 

Video je sniman u septembru u Slankamenu i okolini (Slankamenački vinogradi). Noćne scene susnimane u Beogradu u baru “Guvernanta drinks & decadence”. Kameru i fotografiju potpisuje Kristina Lukić, a režiju i montažuNikola Brkić. Glumica u spotu je Andrea Milanović.

Džoni uveliko radi na završetku albuma i još jednoj ekranizaciji sa nadolazećeg konceptualnog albuma na engleskom jeziku.

Share This