Kolja objavio spot “Život je san”

 

Muzičar Nikola Pejaković Kolja objavio je spot za pesmu „Život je san“ sa aktuelnog albuma „4 Prsta“, pred jesenju turneju na kojoj svira 29. novembra u niškom klub „Feedback“, 2. i 3. decembra u „Amerikani“ Doma omladine Beograda, i 6. decembra u Domu kulture u Novom Sadu.

„Igrom slučaja, slike kišne Banja Luke koje sam slučajno video, odgovarale su emociji koju nosi pesma ‘Život je san’, pa smo se odlučili da uradimo spot za nju“, kaže Kolja.

„Ne volim video spotove, muka mi je od njih i gledam na to kao na nužno zlo. Zato mi je važno da bar nešto u njima postoji što mi greje srce“, objašnjava kratko Kolja.

Poznat kao scenarista, reditelj i glumac, Pejaković je status kultnog autora srpskog bluza počeo je da gradi, u saradnji sa producentom i gitaristom Vojom Aralicom, kultnim albumom „Mama, nemoj plakati“ (2001), a usledili su „Kolja“ (2009), „Grobovlasnici“ (2013) i „4 Prsta“ (2018). O svojim nastupima kaže: „Imam divnu i odanu publiku, koja voli to o čemu pevamo, a moje je samo da sviram i da se dam čitav, bez ostatka“.