Kragujevački Trotters-i objavili novi spot “Samo budale i konji”

 

Trottersi su pop/rock autorski i cover bend iz Kragujevca koji je osnovan 2012. godine. U početku su radili isključivo obrade poznatih rock hitova i zabeležili su brojne nastupe širom Srbije. Jezgro benda čine: Nikola Glavonjić (vokal), Marko Petković (gitara i klavijature), Nemanja Ristović (bas gitara) i Stojan Arsić (perkusije). Pored njih, na svirkama im se obično pridružuju kragujevački muzičari David Armuš i Marko Jevtović.

Bend je nastavio sa klupskim svirkama u narednom periodu da bi se tokom 2018. fokusirali na autorski rad.

Njihova muzika je rock sa primesama funka, latino ritmova i popa. Do sada su objavili pet video singlova i to za pesme: “300 dinara”, “Rolavane tegobe”, “Tezga”, “Ekskrementski raj” kao i najnoviji “Samo budale i konji”.

Glavni karakteri u spotu su dobro poznati likovi iz naše svakodnevice. Sa jedne strane pošten radni čovek i samohrani otac koji radi više teških poslova da bi preživeo i sa druge strane političar, biznismen i njegov telohranitelj, svešteno lice koji zajedno obećavaju prosperitet koji nikako ne dolazi nego je uvek “naredne godine u ovo vreme“, što je je još jedna poznata fraza iz serije Mućke.

U narednom periodu Trottersi planiraju da snime još dve pesme i tako završe album koji će koncertno promovisati, ukoliko epidemiološki uslovi budu dozvolili.

Share This