“Mirno more” kao najava koncerta Goblina na Sajmu

 

Foto: youtube

Šabačka pank rok grupa Goblini proslaviće 30. rođendan koncertom na otvorenom, u atrijumu Beogradskog sajma 25. juna. 

Ovo će biti njihov najduži samostalni koncert,u potpunosti posvećen fanovima koji ih verno prate na njihovom dugom putu istinitih muzičkih priča. Set lista će sadržati omiljene pesme koje su fanovi izabrali na društvenim mrežama: “Daleki put”, “Voz”, “Ima nas”, “Anja volim Te”…

Kao zagrevanje pred nastup poklanjaju publici novi spot za pesmu “Mirno more“ koja je, od strane slušalaca, proglašena jednom od omiljenih tema sa albuma “Jednina“ (2019, Metropolis Music).

Goblini obećavaju da će listu obogatititi i pesmama koje dugo nisu bile na njihovom koncertnom repertoaru kao i da će im se na bini pridružiti i specijalni gosti.

“Nastavljamo našu zajedničku ISTINITU PRIČU najvećim i najdužim koncertom u karijeri – za XXX godina benda odsviraćemo preko trideset pesama. Vidimo se na Sajmu 25. juna. IMA NAS!!!”, poručili su Goblini.

Koncert počinje u 21:00 čas, a ulaznice po ceni od 1200 dinara (1500 dinara na dan koncerta) mogu da se nabave na svim prodajnim mestima tickets.rs i u Metropolisu (Makedonska 21).

U prodaji su i VIP ulaznice (tribine) po ceni od 2000 dinara (2500 na dan koncerta).

Share This