Mooncage imaju novi singl i spot

 

Od četvrtka, 5. februara, tačno u podne, na YouTube kanalu benda, imamo priliku da čujemo i vidimo rezultat rada benda u prethodnih par meseci. Iako se skoro izdanje njihovog prvenca nije još ni ohladilo, bend je snimio tri nove pesme, od kojih je za prvu pod nazivom ‘Golden Hill’ snimljen spot koji imamo priliku da gledamo od četvrtka u podne na YouTube kanalu benda (https://youtu.be/Xg1kBohTwG4). 

Spot je snimljen u saradnji sa Studio Whiskey video produkcijom. Tonska snimanja se i dalje dešavaju u Bare Wired i Mooncage studiju, za mix je zadužen Vojislav Jocić, a mastering i dalje potpisuje gospodin Peca Antonović.

Mooncage se ovom prilikom zahvaljuje Ivanu Milovanoviću koji je za potrebe spota bio u ulozi scumbag manager-a, gosn Duletu – Banat Blues Caffe, radio DJ je bio Pato koji je nesebično snimio najavu pesme na početku spota, Baretu, Bobanu i Jovani!

Mooncage će u narednom periodu nastaviti sa predstavljanjem novih pesama i neće čekati album kako bi sa auditorijumom podelili njihovo trenutno muzičko stvaralaštvo. Kako i sami kažu, muzika je inspiracija trenutka koju treba podeliti sa svima dok je ideja sveža.