Mud Factory najavljuju album video singlom “As I Watch Them Fall”

 

Vranjski metal bend Mud Factory je objavio spot za prvi singl “As I Watch Them Fall” sa predstojećeg albuma “The Sins of Our Fathers” koji izlazi pod okriljem izdavačke kuće Wormholedeath.

Ovu prekretnicu u karijeri bend je najavio spotom za prvi singl “As I Watch Them Fall” koji može da se pogleda na zvaničnoj YouTube stranici izdavačke kuće Wormholedeath i na zvaničnoj Facebook stranici Mud Factory.

Režiju, montažu i kameru potpisuje Ivan Matejić, a spot je snimljen u Nišu. Uz spot, predstavljen je i artwork albuma, za koji je bio zadužen Nenad Tasić, sa kojim bend sarađuje već nekoliko godina.

Novi album Mud Factorya “The Sins of Our Fathers” će izaći 11. decembra 2020. za italijansko-američku izdavačku kuću Wormholedeath,  a u decembru će biti i na svim online platformama.

“As I Watch Them Fall” najavljuje album koji je bend završio prošle godine u čuvenom Fredman studiju u Geteborgu, a miks i master albuma je delo jednog od najpoznatijih metal producenata na svetu – Fredrika NordstrÖma.

Album je snimljen u beogradskom studiju Devotion u saradnji sa Markom Živanovićem. “The Sins of Our Fathers” su podržali Wacken fondacija i SOKOJ, kao i mnogi prijatelji benda.

Share This