Neverne bebe i Neno Belan zajedno u novoj pesmi

 

Spot za pesmu punu pozitivnih vibracija sniman je na više lokacija u regionu (Valjevo, Banja Koviljaca, Rijeka, Krk, Moskva, crnogorsko primorje), obiluje lepim slikama prirode i opuštenom, prijateljskom atmosferom a kako akteri kažu, svaki segment snimanja je bio pravo uživanje.

– Želimo da u sveopštem sivilu pošaljemo neke pozitivne poruke koje će biti lako razumljive svakom čoveku gde god se nalazio, o suštinskoj potrebi da život vredi samo kada se deli sa ljudima dobre volje i čistog srca. U današnjem trenutku nam ostaje veoma malo vremena za emocije, druženje i iskrenost a muzika je jedan od najprirodnijih nacina da se čak i uz aktuelne poteškoce osecamo bolje – kaže Milan Đurdević, frontmen benda “Neverne bebe”, govoreći o prvom singlu sa novog albuma koji je u pripremi.

– Kroz karijeru dugu 26 godina nismo pravili kompromise, nešto slično desilo se i sa ovom pesmom. Na jubilarnom rodendanu kultnog Radija 202 sreli smo se sa Nenom Belanom, shvatili da nam se senzibiliteti u ovom slucaju potpuno poklapaju i do saradnje je došlo nepreteciozno i prirodno. Uživali smo u druženju i sigurni smo da će publika širom regiona u svakom stihu novog singla to osetiti – dodaje Đurdević.

“Neverne bebe” privode kraju snimanje novog, osmog studijskog albuma a Novu 2020. godinu dočekaće na velikom koncertu u Herceg Novom. U 2020. očekuje ih izlazak multimedijalnog izdanja sa novim pesmama, dokumentarnim filmom o dosadašnjoj karijeri i još nekim iznenadenjima, kao i izuzetno živa koncertna aktivnost.