Novi singl i video spot SONGKILLERS feat. Radiofonik “Bolje ne reci ništa”

 

Iz muzičke radionice popularnih Songkillersa stiže nam još jedan hit singl – „Bolje ne reci ništa“. Nežne melodije u kombinaciji sa prepoznatljivim vokalom Željka Banića – Baneta stvaraju opojnu zvučnu kulisu zaraznog ritma koja će vas pratiti još dugo nakon slušanja. Kao i na prošlom hit singlu “Teži slučaj” i na ovom su autorske snage udružili Predrag Martinjak i Bane.

Slavni Songkillersi već više od dvadeset godina ređaju hitove kojima su osvojili brojne obožavatelje, a svakim novim potvrđuju da i dalje imaju „ono nešto“ čime opravdavaju status najvećeg regionalnog funk benda. Izuzetak nije ni „Bolje ne reci ništa“ koji je praćen i interesantnim video spotom u režiji Hrvoja Banića (izoom produkcija) i Predraga Martinjaka, u kojem se ne pojavljuje samo jedan nego čak tri Baneta:
„Svi ponekad poželimo da se multipliciramo, a zahvaljujući ovom spotu meni je to napokon i uspelo. Što nas je više to je bolja zabava, a snimanje ovog spota bilo je upravo takvo.“, izjavio je Bane.  

„Kreativno rediteljsko sastančenje u obližnjem burger restoranu (račun poznat redakciji i onome  ko je platio) – urodilo je neizvodljivim idejama i rezultate ne možete videti. No, nešto se ipak dogodilo – spot je snimljen za rekordno popodne i montiran je za nekoliko dana. Ideja da se na ekranu pojavljuje nekoliko varijanti Baneta, uspešno je dovedena pred vaše oči. I ako se detaljno ne zagledate, teško ćete uočiti greške i kako je to izvedeno. Bane je bio izuzetno kooperativan (osim u sceni gde je morao skinuti jaknu) a Radiofonikova misterija i dalje nije otkrivena. No uvek postoji nada da ćete ga negde sresti, a nećete i dalje znati ko je on(a). Sara koja je jedina znala plesati, izuzetno je bila zahvalna što je sve snimila sama pa su svi dodati oko nje naknadno. Bane je naročito bio sretan što ne mora deliti pivo na snimanju sa druga dva Baneta. Hrvoje Banić i Predrag Martinjak upisali su još jedan video u svoj portfolio. , o zbivanjima iza kulisa ispričao nam je kreativni direktor spota Anđelko Preradović.