Pero Defformero predstavili novi singl “Bez tebe”

 

Novosadski bend Pero Defformero predstavio je najnoviji singl sa svog predstojećeg albuma, pesmu „Bez tebe“.

 Pero Defformero su ponovo sa nama i ovoga puta se predstavljaju u grunge-folk izdanju. Nedavno su publici predstavili video ostvarenje za pesmu “Bez tebe” koja će se naći na njihovom predstojećem albumu “Muzika za ljude bez prijatelja” u izdanju Multimedia Records-a.

“Kao i svih prethodnih godina pa tako ni sada, ne žurimo nigde…“  kaže bend kada ih pitate kada se očekuje ovaj album: „Realno je očekivati to izdanje do narednog leta… valjda. Ako može Tool – možemo i mi!“

 U novom singlu primetan je i ponovni pomak benda u nekom novom pravcu, kada je zvuk u pitanju.

“Volimo da eksperimentišemo i istražujemo a tu zapravo ne postoji granica, pogotovo ne za ovaj bend. Imamo tu sreću da naši fanovi obuhvataju prilično širok dijapazon ukusa za muzičke stilove i pravce, pa nam shodno tome i tolerišu naše razno-razne ispade i glupiranja.”

Kao što je njihova publika i navikla, bend Pero Defformero je i u narednom periodu prilično koncertno aktivan i u planu je nekoliko nastupa i u Srbiji ali i u regionu. U Novom Sadu planiraju nastupa za 28.novembar (Gerila Bar) a samo dva dana kasnije su u Temišvaru. Publika u Subotici će ih slušati uživo 21.12, u Sofiji 28.12. a 8.februara su u Zemunu.

 Uz promociju novog singla i podsećanja na stare hitove, bend planira da nastavi i sa studijskim aktivnostima: „Plan nam je da do Nove Godine izbacimo još jedan singl a posle toga tim nekim tempom na svaka, recimo, dva meseca da ide neka nova pesma. Ideja je da do izlaska albuma imamo bar još 3-4 video singla a nakon leta i festivala – ozbiljna promocija. Pokušaćemo da idemo level up sa celom pričom…“