“Razlog mi daj” – novi singl benda Crveni karton

 

Drugi, po redu, singl kruševačkih pankera, Crveni karton, sa predstojećeg, novog albuma, objavljen je na youtube-u, na njihovom zvaničnom kanalu.

Držeći se parole DIY or DIE, pesma ”Razlog mi daj” je potpuno realizovana od strane momaka iz benda, od snimanja pesme, do samog spota. Snimana je u studiju “Zamajac Underground”. Spot je sniman kod pevača i gitariste, Stevana, u stanu. Lutkicu za spot je izradila Katarina Krsmanović (AKC Gnezdo). Tehnička podrška – Mladen Beerdrinker Tripković. Klavijature je odsvirao Vukašin Naos Simić. Posebno zahvalnost duguju maloj Janji, koja je ustupila svoje igračke za scenografiju.

Možda je ovo i idealna prilika da javno kažu da je ovo, zaista, početak jednog drugačijeg Crvenog kartona, i da će nas u narednom periodu očekivati još singlova do izdavanja novog albuma.

“Posebnu zahvalnost dugujemo prijateljima i svojim porodicama koji su nas nesebično, svim silama, podržavali da nastavimo sa radom i održimo kruševačku pank – rok scenu živom”, kažu momci iz benda.

Share This