Uz novi album, Goblini objavili i spot za pesmu “Ti si taj”

 

Juče je u Muzičkoj kući Metropolis održana promocija novog izdanja grupe Goblini – “Jednina”. Brojni pripadnici sedme sile , fanovi benda i kolege su prostor MKM ispunili do poslednjeg mesta.Album “Jednina” je trenutno dostupan na CD -u i na većim digitalnim platformama, dok se objavljivanje vinila očekuje početkom sledeće godine. Tada nas očekuje i reizdanje albuma “Istinite priče”.

Beogradski koncert, najveći do sada, najavljen je za proleće 2020. godine, a prvi spot sa ovog izdanja, za pesmu “Ti si taj” premijerno je prikazan sinoć u emisiji “Bunt”.

Branko Golubović Golub, frontmen benda Goblini, koji je doputovao iz Jordana kako bi prisustvovao promociji novog albuma kaže da je album posvećen, kako mu i naziv sugeriše – pojedincima.

Ovoga puta bavili su se, ističe, posledicama – ljudima koji su iz raznih situacija izašli, na ovaj ili onaj način.

Album “Jednina”, sa 10 novih autorskih pesama izašao je posle 6 godina diskografske pauze grupe Goblini i to u godini jubileja. Metropolis Music ove godine slavi 25 godina rada, a ove godine se navršava i tačno 25 godina od objavljivanja albuma “Istinite priče”, kao i 20 godina od objavljivanja albuma “Re Contra” – koje je, takođe, objavila, izdavačka kuća Metropolis Music.