Šaht 22. februara slavi rođendan u Božidarcu

 

 

U subotu 22. februara, u Božidarcu će legendarni beogradski ulični pank bend Šaht proslaviti 31. rođendan i obeležiti 20 godina od izlaska kultnog albuma „Gospoda Drugovi“. Specijalni gosti, koji će uveličati ovaj događaj, biće bendovi Anti-Frizz i Napalm Job.
Grupa Saht Streetpunk je nastala 1989. godine i od tada je neprestano aktivna. Ova banda sa Vračara je do sada snimila 6 studijskih i 3 koncertna albuma i imala nekoliko stotina nastupa u Srbiji, Republici Srpskoj, Bugarskoj, Crnoj Gori, Sloveniji i Velikoj Britaniji. Ove godine će nas obradovati novim izdanjima posle 8 godina.
Anti-Frizz je pank rok bend iz Beograda nastao 2003. godine od bivših i sadašnjih članova bivših i sadašnjih grupa Akcija, Direktori, Šaht, Roze Poze, OUR Pogrebni Zavod, Banana Republic, Ibiza Style Lab, Inopartners, S.U.S. i 888.
Napalm Job je oi! pank bend iz Beograda, osnovan 2019. godine. Ime je dobio po pesmi Blood-a, a čine ga Dime iz Pogonbgd-a na basu, Ivanovski Ive i Steva iz familije Prilično Praznih i Trnja na gitari i bubnjevima i Vajagić iz Trule Romanse, Birtije i Miki Pirsa na vokalu.
Karte se u pretprodaji mogu kupiti po ceni od 400 dinara u FELIX Shop, TC Sremska & Božidarac cafe. Na samom ulazu će koštati 500 dinara.

Share This