Seljačka Buna – Povratnički koncert 7. marta u Elektropioniru

 

 

Poštovane Bunarike i Bunari!

Davno beše kad Buna oraše po našim poljima i betonskim bespućima! Upregli smo stoku, pokrenuli plugove i nastavljamo da oremo nepreglednim poljima asfalta ka vašim ušima i srcima! Grandiozno poselo je zakazano za 07. mart 2020, ujedno i obeležavajući i Dan žena, u klubu Elektropionir!

Podršku na ovom hepeningu će nam pružiti teškometalni epski junački metal bend Kamenolom iz Beograda i hrišćansko-vatikanska hiphop dens senzacija iz Zagreba don Pater Papula zajedno sa arhiDJakonom i specijalnim gostom Isusom lično.

Karte su u pretprodaji u kafiću Šikarica (Skadarska 22) po ceni od 300rsd. Karte su ograničene pa požurite po svoju!

Koncert počinje tačno u 20h zbog kućnog reda u Cetinjskoj!

Kamenolom je heavy metal bend iz Beograda koji čine Rastko Rašić – Rale, Marko Lazović – Laza, Nikola Crvenković – Crveni i Nikola Vojvodić – Džoni. Bend se publici predstavio početkom 2019. godine prvim singlom „Oštrica“, nakon čega su usledila još dva singla, „Valhala“ i „Povratak“. Kamenolom trenutno radi na novim pesmama, u pripremi je i prvi album, a ovo će bendu zvanično biti i prvi živi nastup.

 

Don Gulidrk Papula rođen je 1969. u Blitvanovcu. Nakon što je izbačen iz sjemeništa zbog svojih masturbacijskih navika, upisao je gimnaziju u Blitvanovcu i razvio ponovni interes za bogosloviju. Upisao je KBF 1989. godine te diplomirao 1999. nakon rata. Nakon nekog vremena ponovo se zapopio i lažno prihvatio celibat. Od tada je počeo raditi na svom anticelibatnom pop/hip-hop/rap projektu Pater Papula.

Share This