Steel – Sve te tvoje priče

Samostalno izdanje

 

 

 

Piše: Milan B. Popović

 

 

Branislava Lazića sam upoznao sasvim slučajno, pre više od jedne decenije-u prolazu, hodnjiku, poslovnom- daleko od bilo kakvog stejdža i svetlosti reflektora. Bilo mi je neobično da jedan krajnje ozbiljan i poslovan čovek nosi miđušu. Neposredno sam ga upitao-šta mu to znači, predstavlja? Odgovorio mi je ko iz topa-ja sam umetnik! Uputio me je na youtube.com i neke njegove TV 3 K DUR nastupe kao i na solo audio radove, koje sam kasnije imao priliko da rado recenziram i predstavim čitalačkoj publici. Daleko pre ovog današnjeg Steel-a.

Branislav Lazić je umetnik svetskog kalibra, vrhunskog glasa, raspona dve oktave, tekstopisac i kompozitor. Autor je svih tekstova pesama grupe Steel, pa tako i ove, nove – Sve te tvoje priče! Ove moje priče nas obaveštavaju da se ovde radi o izuzetnom spoju vrhunskog melodičnog vokala i čvrstog gitarskog i bubanj AOR/HARD ROCK zvuka 80.ih godina, ali to sve zvuči tako pakleno dobro i sveže , da utisku koji vam prija dok slušate ovaj komad Sve te tvoje laži, ne možete odoleti čak i da hoćete. Ovo je nešto kaonekadašnji Europe, ali distorzirani i atonalniji,  nazubljeniji! Odlični, jednom rečju!

Za setom bubnjeva je provereni Saša Omerović, a lider za mastermajnd solo gitarom Rajko Rocky Bosiočić, autor svih kompozicija (muzike i aranžmana) na albumu. Ako vidite plakat ili čujete da grupa Steel iz Beograda svira u vašoj blizini, nemojte časiti časa, odmah nabavite karte u preprodaji, i obavezno posetite njihov nastup. Nećete se prevariti. Uživaćete.

Provereno! Garantujem Vam!

Steel su čvrsti i osećajni-upamtite to!

Share This