Vrane kamene objavile novi singl “Ona voli pištolje i puške”

 

 

Kao najavu za predstojeći drugi album “Bezumlje i mrak”, beogradski bend Vrane kamene predstavio je publici novi singl “Ona voli pištolje i puške” koji će uskoro biti propraćen i video spotom.

Beogradski alternativni garažni rock sastav Vrane kamene dobro poznat domaćim ali i regionalnim ljubiteljima rock zvuka ovaj put publici donosi novi singl opasnog naziva “Ona voli pištolje i puške” naoružan još opasnijim rifovima koji su odavno već svojstveni za ovaj bend. Za producentski deo posla ovog puta odgovorni su Predrag Pejić i Aleksandar (Saša) Žarak , (Studio „Bumerang“). Vrane kamene i dalje kao bend nastavljaju uzlaznom putanjom budući da su učesnici mnogobrojnih manifestacija i festivala ,a ljubitelji i poznavaoci rock zvuka sa ovih prostora već uveliko prate njihov rad. Proglašeni su za jedan od tri najbolja srpska demo benda za 2014.godinu u okviru Bunt rok festivala, osvajači su titule u kategoriji “Najbolji debi album” (2015), vicešampioni u kategoriji “Singl godine” (2016), osvajači titule u kategoriji “Singl godine” (2017), kao i osvajači prvog Kupa radija 202,a prošlogodišnji singl “Goddesses bones-Gods and horns” bio je u Top 8 najslušanijih singlova (2018, Radio 202).

Singl „Ona voli pištolje i puške“, će se naći na albumu „Bezumlje i mrak“ ,a njegov izlazak se očekuje krajem prve polovine naredne godine. „Prigrlite slobodu i ona vas neće izneveriti“ , kaže frontmen Vrana kamenih Aleksandar Pejičić.

24.11.2019.

Share This