Beogradski sindikat i Galija zvezde “Overload festivala” u Vladičinom hanu, za zagrevanje “Metal fest”

 

Foto: promo

Uvod u najveći muzički festival na jugu Srbije, biće Overload metal fest, koji će 28. jula ugostiti bendove Burning Leaf, Restore + TBA, Quasarborn, Alitor i Mud Factory.

Više od decenije, prvo pod imenom “Reload” – a sada “Overload festival” kao jedan od najvećih muzičkih festivala na jugu, domaćin je najrazličitijim domaćim bendovima, a zvezde prve festivalske večeri, u petak, 29. jula, biće sastav Beogradski sindikat , srpski rep-metal bend Distrikt, kao i crossover bend Iskaz iz Pančeva.

Drugog festivalskog dana, u subotu, 30. jula, koncerte će održati niška grupa Galija, beogradski metal-pank bend Mortal kombat, poznati po provokativnim i satiričnim tekstovima, kragujevački trio Popečitelji i vranjski southern/heavy rock sastav Cardinal Point.

Overload nastavlja sa tradicijom održavanja muzičkih radionica koje predstavljaju dodatnu festivalsku atrakciju, a ove godine će biti posvećene ljubiteljima hip-hopa. Dnevna dešavanja biće upotpunjena i moto-skupom, defileom i bajkerskim igrama, a zainteresovanima će, kao i obično, na Sportskom centru “Kunjak” biti dostupan i prostor za kampovanje.

Svi programi festivala održaće se na sportskim terenima centra “Kunjak”, ulaz za posetioce je besplatan, a za one koji vikend žele da provedu vikend u Vladičinom Hanu organizovan je i besplatni kamp.

Satnica koncerata koji su predviđeni u petak i subotu još nije poznata, a za više informacija pratite Fejsbuk stranicu festivala.

Share This