Happy Hippy – Sretna pesma (CD singl)

 

Piše: Milan B. Popović

Novosađanin Duca Aradski je glavni, vodeći, ključni, bitan, najbitniji i krucijalni i kultni lik ovog Happy Hippy sastava, a pogotovo ove nežne i romantične numere.

Jutros si me slučajno dotakla, na spavanju nogom Svom silom sam izbačen iz pakla u raj sa tobom u raj za tobom Kao da je stvarno bilo u trenu sve se zbilo jedan dodir ljubavi tada se dogodio. Više od svega volim osmeh tvoj, svu radost što smo zajedno. Volim sreću, volim tugu kao darove za sve, za sve, za sve naše godine Kao da je juče bilo u trenu sve se zbilo jedan dodir ljubavi opet se ponovilo I jutrom dok me budi prvi dodir tvoj znam da ceo život volim samo tebe I tada osetim kao da je prvi put Kao da je stvarno bilo u trenu sve se zbilo jedan dodir ljubavi opet se ponovilo. Više od svega volim osmeh tvoj, svu radost što smo zajedno. Volim sreću, volim tugu kao darove za sve, za sve, za sve naše godine Kao da je juče bilo u trenu sve se zbilo Ceo život ljubavi opet se ponovilo.

Text i muzika: Duca Aradski.

Dušan Duca Aradski – vokal, ritam gitara, bass gitara; Miroslav Zec – solo gitara; Ljubomir Bube Živković – vokal, bubnjevi; Isidora Mirosavljev – vokal, perkusije; Biljana Aradski – vokal, perkusije; Dušan Duca Obradović – klavijature, usna harmonika, el. gitara.

Gost: Milovan Đuđić – slajd gitara, Studio: Komadant Adam, Produkcija: Komandant Adam i Duca Aradski.

Tri minute i 53 sekunde izuzetno blage i prijatne melodije koja ne iritira već godi bilo kada posebno jedne subote  pre podne kada je potpisnik ovog prikaza iznova preslušava i piše prikaz. DUCA ARADSKI je je genije  romantige zrelog doba Novoga sada, Vojvodine i Srbije, i kao takvom, unikatnom i jedinstvenom, – nema mu pandanu  na srpskim i ex – Yugoslovenskim prostorima uključujući i za mnogo medijski prepoznatljiva imenaizvođača  i sastave popularne muzike kod nas i na Balkanu. DUCA ARADSKI  je vrhunski tekstopisac i poeta posebnog ranga, jedan od retkih kantautora, koji zna da svoj izražaj pretoči u melodiju i stih a da to bude skladno, smerno, upečatljivo, originalno, prijatno, slušljivo, magično privlačno, originalno, sveže, prijatno, novo…

DUCA ARADSKI je sa svojim pratećim sastavom muzičara i instrumentalista Happy Hippy objavio nekoliko CD-ova (JEDAN DAN & MUZIKA & SMEH za VOJVODINA MUSIC). Treći je u pripremi i snimljenene su već četiri pesme vodeo singla koji se mogu videti na adresi http://www.aradski.com/     .

DUCU ARADSKOG je prijatno, njegov vokal, njegovu smirenost, toplinu, blagost, emancipovanost i kulturu, slušati i u umetnosti i u privatnom razgovoru, što uživo, lično, što putem telefonskog razgovora. Jedan je od retkih blagorodnih ljudi i romantika svoje generacije a to je retkost i to je kvalitet plus koji se mora pohvaliti i javno i privatno, kao što to ja sada upravo radim, potpuno argumentovano, pesmom – SRETNA PESMA!

Share This