Kerber i Goblini na prvom Belgrade Fort Festu

 

Foto: promo

Prvog dana festivala (9. jul, od 19:00 časova) pred beogradskom publikom nastupiće Kerber i Texas Flood.

“Korona je za nas bila zatvor, u pravom smislu. Zakazani koncert je naša velika radost. Zver je opet na slobodi. Kalemegdan, simbol Beograda i Srbije, oduvek pravo mesto za R’n’R žurke. Konačno live”, kazao je Goran Šepa Gale, frontmen Kerbera, pred beogradski koncert.

Kerber ima još jedan veliki razlog za slavlje – 40 godina benda! Obeležavanje ovog jubileja počeli su objavljivanjem novog singla “Bestraga sve”. Posle grupe Kerber nastupiće Nenad Zlatanović sa svojim sastavom Texas Flood.

Nosioci programa drugog dana “Belgrade Fort Festa” biće grupa “Goblini”, koji su posle šest godina diskografske pauze objavili hvaljeni album “Jednina”. Pandemija ih je sprečila da ga promovišu onako kako to najbolje znaju i kako priliči ovoj ekipi. Zato će i album “Jednina” i ostali hitovi “Goblina” da zagrme sa Kalemegdana 10. jula.

“Ti si taj koga čekaju da menja”, kažu Goblini na jednom od najvećih hitova sa aktuelnog albuma, i 10. jula će oni biti ti koji će promeniti dosadašnje stanje tišine i mirovanja – spektaklom koji pripremaju označiće povratak na velike bine među svoju brojnu publiku. Pank rok feštu koja se sprema drugog dana “Belgrade Fort Festa” uveličaće i “Six Pack”, koje Beograđani nemaju često prilike da vide uživo, ali i “PSI” i “Petar Pan”.

Promotivni kontigent dnevnih ulaznica dostupan je po ceni od 1.200 dinara, u ograničenom tiražu. Redovna cena biće 1.500 dinara, odnosno 2.000 dinara na veče održavanja festivala.

Share This