Kijanu Rivs sa svojim bendom Dogstar stiže u Srbiju

 

Foto: Brian Bowen Smith

Proslavljeni holviduski glumac Kijanu Rivs nastupiće sa svojkim bendom Dog star na Aresnal festu koji će od 27. do 29. juna biti održan u prostoru Kneževog arsenala u Kragujevcu.

Dogstar je prvo potvđeno ime ovogodišnjeg Arsenal festa koji će, prema najavama organizatora, okupiti oko 60 izvođača iz Srbije, regiona i sveta, na tri bine.

Festival će ovog leta ponovo biti održan u punom kapacitetu, jer je završena obnova dimnjaka u prostoru Kneževog arsenala. Cena kompleta ulaznica za sva tri dana Arsenal festa od petka 12. januara je 4.500 dinara, a promo cena VIP kompleta je 12.000 dinara.

Dogstar je alternativni kalifornijski rok sastav u kom Kijanu Rivs svira bas gitaru. Osnovani su početkom 90-ih i bili aktivni do 2002. godine. U tom periodu izdali su dva studijska albuma: Our Little Visionary (1996) i Happy Ending (2000).

Bend se ponovo okupio u maju 2023. godine. Treći studijski album „Somewhere Between the Power Lines and Palm Trees“ objavili su u oktobru prošle godine, a narednog leta biće na evropskoj turneji u okviru koje će nastupiti na Arsenal festu u Kragujevcu i Inmusic festivalu u Zagrebu.

Share This