Kralj Čačka otvara novu sezonu podkasta “U 4 zida”

 

Foto: promo

 

Nova sezona muzičkog podkasta „U 4 zida“ počinje u nedelju 8. oktobra, gostovanjem Kralja Čačka, kantautora, pesnika i slikara.

Nenad Marić, a.k.a. Kralj Čačka, rođen je i odrastao u Čačku, umetničku karijeru ostvario je u Beogradu, a poslednjih godina sve popularniji je i u drugim zemljama bivše Jugoslavije. Posle mnogobrojnih koncerata, dva albuma i dve zbirke poezije, samostalnih izložbi i rada na pozorišnim predstavama, ovih dana se u produkciji RTS-a pojavio i dokumentarni film o Kralju Čačka „Zemlja nije moj dom“.

O svemu nabrojanom i mnogo čemu drugom, ali pre svega o tome koliko su muzika i umetnost danas važni u životima ljudi, Nenad je govorio i u 11. epizodi podkasta „U 4 zida“, koja će premijerno na Jutjubu biti prikazana 8. oktobra u 16h.

Muzički podkast „U 4 zida“ pokrenuo je u martu ove godine novosadski novinar Predrag Novković. U do sada emitovanih deset epizoda gostovali su Nikola Vranjković, Dr.Pop (Atheist Rap), Leonid Pilipović, Igor Mihaljević, Ivan Fece Firči, Zoran Bulatović Bale, Jovan Matić (Del Arno Bend), Nebojša Čonkić Čonta i Aleksandar Medan (Love Hunters).

06.10.2023.

Share This