Ljubitelji Belgrade Beer Festa određuju ritam za BBF 2024

 

Foto: promo

Nakon samo desetak dana od poziva organizatora da predlože svoje omiljene bendove za predstojeći festival muzike I piva, ljubitelji muzike u Srbiji su poslali snažnu poruku: rok scena u zemlji živi! Belgrade Beer Fest 2024 (BBF) se već sada postavlja kao događaj godine, a publika je jasno izrazila svoje želje za izvođačima koji će zatresti veliku binu na Ušću od 20. do 23. juna.

Jocker Out, Buč Kesidi, Dram, Keni Nije Mrtav i Maneskin – na vrhu liste željenih bendova!

Na vrhu liste dominiraju neki od najuzbudljivijih izvođača sa domaće i međunarodne scene. Jocker Out, Buč Kesidi, Dram, Keni Nije Mrtav – ovi bendovi su zaradili poseban status u srcima publike, a predlozi se samo nižu. Pored sjajnih izvođača sa domaće i ex-YU scene, tu su i oni inostrani – od njih se izdvaja Maneskin, svetski poznat rok bend koji je svojim nekonvencionalnim pristupom rok muzici i zaraznim ritmovima osvojio srca fanova širom planete.

Ova neverovatna odzivnost publike ne samo da potvrđuje da je rok scena u Srbiji jaka, već i otkriva nestrpljenje publike da vidi svoje omiljene izvođače sledeće godine na najvećoj sceni na Ušću.

Podsetimo, domaća publika već je imala prilike da na najvećem festivalu piva i muzike u ovom delu Evrope vidi neka od najjačih imena svetske muzičke scene, među kojima su Simple Minds, Stereo MC’s, Rudimental, Tommy Emmanuel, Kosheen i mnogi drugi, a verujemo da će organizatori uzeti u obzir želje publike dok prave finalni sastav izvođača za Belgrade Beer Fest 2024.

Share This