Louder then hell – Dirty Secret, Rulja Inc. i Kamikaze

 

Foto: promo

Domaćini sa ponosom najavljuju koncert „Louder then hell“ koji će se održati 18. maja u Jugošpedu.

Nastupaju 3 mlada i perspektivna benda: Dirty Secret (hard rock), Rulja Inc. (rock’n’roll), Kamikaze (pank-metal).

Karte se u pretprodaji mogu nabaviti na ulazu u klub po ceni od 400 dinara.

Facebook događaj.

Dirty Secret je hard rock bend nastao u avgustu 2021. godine u Beogradu.
Nakon uspešne humanitarne svirke za Iliju i nastupa u Beogradu i Tuzli, bend se vraća na scenu u novoj postavi koju ćete moći da vidite na svirci u Jugošpedu! U skorijoj budućnosti je planirano izbacivanje prvih singlova i spotova.

Rulja Inc. je autorski rock’n’roll bend nastao u Lazarevcu 2018. godine. Bend trenutno čine 4 člana: Ivan Simić- vokal/gitara, Marko Milutinović- gitara, Vuk Stojanović- bas gitara i Filip Todorčević- bubanj. Bend je do sada objavio jedan studijski album za izdavačku kuću „Multimedia Music“, pod nazivom „Ništa Skriveno“, koji je osim na svim relevantnim digitalnim platformama, dobio i svoje fizičko izdanje na disku koji se nalazi u prodaji od septembra 2022.

Bend u osnovi neguje rock’n’roll zvuk, sa primesama različitih podžanrova, koji vuku korene iz muzike koja je oblikovala muzički ukus svakog člana benda ponaosob. U muzici benda se mogu čuti uticaji domaćih bendova poput Partibrejkersa, Bjesova, Block out-a između ostallih, kao i stranih bendova poput Queens of the stone age, Kyuss, Guns n Roses, Led Zeppelin, Aerosmith, Motorhead, kao i odabranih bendova heavy metal i punk orijentacije.

Bend je čitavu 2022. proveo u promociji debitantskog albuma, nastupajući u klubovima širom Srbije, kao i festivalima, od kojih se može izdvojiti nastup na Wind rock fest-u u Vršcu, gde je bend zauzeo treće mesto u takmičarskom delu i nastup na Velikogradištanskoj gitarijadi. U istom maniru nastavljeno je I u 2023 godini. Zapaženi su bili i nastupi u klubu Mladost u Subotici, klubu Fest u Zemunu, klubu Atom Akademija u Beogradu između ostalih. Ideja vodilja benda je što veći broj svirki gde god je to moguće, a bend već uveliko radi na novim pesmama od kojih su neke već imale koncertnu promociju na poslednjim svirkama.

Bend Kamikaze osnovan je 8.10.2021. godine u Vršcu. Prvu postavu benda činili su FIlip ( gitara ), Munjas ( bubnjevi ), Kosta ( bas ) i Kriss ( vokal ). U Februaru mesecu u bend dolazi Sale na mestu bas gitare, dok Kosta prelazi na ritam gitaru, i u toj postavi bend radi do danas. Od nastanka, bend se bavi autorskim radom, ali ponekad se ubaci i neki cover. Sviramo punk, sa malim primesama metala, čime publici dajemo brze pesme, sa ponekim “tvrdim rifom”. Za tekstove je zadužen Kriss, muziku rade Kosta i FIlip, dok su aranžmani pesama zajednički. Od početka 2023. godine, u bendu dolazi do promene. Kosta zbog obaveza napušta bend,i na njegovo mesto ( ritam gitare ) dolazi Damjan. Prvi svirku održali smo 14.05.2022. godine, na “Čadjavoj gitarijadi” u Vršcu, i imali čast da podelimo binu sa bendovima Short Reports i M.U.D.A. iz Novog Sada. U daljem planu benda je što veći broj svirki i festivala, kako bi se predstavili široj publici, rad na novim autorskim pesmama. Demo snimci autorskih pesama su uradjeni marta meseca 2023. godine, u studiu “Miniton”Vršac, i uskoro će se naći na našem Youtube kanalu.

Share This