Manntra – Monster Mind Consuming

Menart, 2021.

Mitovi mračnih šuma, ukletih dvoraca, veštica, palih kraljeva i zaboravljenih heroja – sve je to deo priče koja se isprepliće u novom albumu grupe Manntra. Snažan i moćan, Monster Mind Consuming je Manntrin drugi album za inostrano tržište.

„Ceo album je izlet kroz mračne delove Slovenske baštine. Kao kad se neko prošeta kroz istoriju njenog srednjeg veka, Monster Mind Consuming je izlet u svačiji um. To je priča o sukobu između vlastite autodestrukcije i kreacije. Ovo je album teškog zvuka i pitkih melodija.“ – rekao je Marko Matijević Sekul

„Ori ori“ je bio prvi singl kojim je bend najavio novi album. Nakon njega, izašla je pesma “Voices of the sea“. Usledio je ” Slave“ koji kombinuje nekoliko muzičkih elemenata. Šetnju kroz novi album, nastavio je singl „Barren King“ koji peva o izgubljenom kralju koji luta morima u potrazi za novim kopnom gde će se moći ponovo skrasiti. Definitivno najimpaktnija pesma sa albuma je “Heathens“ koju je bend predstavio pre dve nedelje.

Sama najava novog albuma izazvala je velik interes pa je Monster Mind Consuming oborio sve rekorde u streamingu i preorderu.

„Jako me raduje što je album napokon ugledao svetlost dana.  Kad razmislim koliko je bilo neizvesnosti tokom snimanja i razno raznih restrikcija, no na kraju je osećaj neopisiv“, zaključio je Marko.

Spisak pesama sa novog Manntrinog albuma:

Invocation

Heathens

Ori Ori

Slave

Voices of the sea

Barren King

MMC

I want to eat you

In your eyes

Let’s invite the storm

Lipa

Ceo album Manntre slušajte na svim digitalnim servisima: https://backl.ink/145464398

Manntru pratite na njihovom facebooku i na službenoj stranici www.manntra.hr

Share This