Matija Cvek i Denis&Denis su nova imena na otvaranju trodnevnog Zagreb Music Festa na Jarunu

 

Foto: promo

Kao što je i najavljeno, Zagreb Music Fest dodaje još dva imena prvom danu festivala. Parnom valjku i Neki to vole vruće priključuju se Matija Cvek, najistaknutije kantautorsko ime mlađe generacije i najpopularniji hrvatski elektro-pop sastav osamdesetih Denis & Denis.

Tako će na jarunskom Velikom jezeru, 30. maja, na festivalu koji se postavlja kao onaj s kojim počinje leto, okupiti više od 30 hiljada ljudi u tri dana. Ovime je lineup prvog dana zatvoren, a očekuju se nova imena koja će se priključiti drugom danu, Borisu Brejchi i trećem danu kojeg predvode Dubioza kolektiv.

Matija Cvek, svojim prepoznatljivim muzičkim stilom, izuzetnim vokalnim sposobnostima i odličnim pratećim bendom The Funkensteins, smunjvitom brzinom je postao jedno od najprepoznatljivijih imena nove generacije. Vlasnik je čak četiri Porina. Pesma “Trebaš li me” je 2022. bila hit godine, a prošle godine uvršten je u program „100 Artist to Watch“ prema izboru nezavisnih etiketa Impala.

Denis & Denis, najslušaniji hrvatski elektro-pop sastav i svojevrsni fenomen naših prostora, poslednje je ime na listi izvođača prvog dana Zagreb Music Festa. Pioniri u uvođenju synth popa na domaću muzičku scenu, unutar svog razdoblja delovanja, objavili su četiri albuma, koji su nam doneli veliki broj hitova, od kojih je teško izdvojiti najveći. „Soba 23“, „Program tvog kompjutera“, „Soba 23“, „Voli me još ovu noć“, „Ja sam lažljiva“, „Tek je sedam sati“, „Telefon“ i drugi hitovi, proizvod su spoja inovativnog Davora Tolje i harizmatične Marine Perazić.

Kako nabaviti ulaznice za Zagreb Music Fest?

Ograničeni kontingent early bird ulaznica za pojedinačne dane mogu se kupiti preko sistema Entrio po ceni od 25 eura, a nakon toga cena će im rasti po pet eura u svakoj od faza. Moguće je kupiti i early bird VIP ulaznicu po ceni od 45 eura, dok je cena festivalske ulaznice za sva tri dana 70 eura u početnoj fazi.

Ulaznice za prvo veče su ovde, ulaznice za drugo veče su ovde, a ulaznice za treće veče se mogu kupiti preko ovog linka. Festivalske ulaznice se mogu kupiti na svakom linku. Biće omogućena i limitirana količina dnevnih ulaznica za sva tri dana preko muzika.hr fanclub promokodova.

Share This