Montenegro Beer Fest

 

 

Prestonica Cetinje će od 26. do 28. jula biti centar najbolje zabave i provoda u regionu, kada će biti održan prvi Montenegro Beer Fest. Ovaj festival se organizuje u saradnji sa nadaleko poznatim Belgrade Beer Festom i zato će od prvog izdanja na festivalu nastupiti najveće muzičke zvezde regiona.

Prvog dana festivala 26. jula publika će imati priliku da čuje E-play, Dragoljuba Đuričića i njegov bend, Pankreas, Van Gogh i Perper. Drugo veče otvoriće grupa Freedom, nakon čega će publika uživati uz Kikija Lesendrića i Pilote, Negativ, Eyesburn, Zoster i Bad Copy. Završnica, odnosno treće veče će proteći u znaku nastupa Šobić tribute benda, Nevernih beba, Bajage i instruktora, Električnog orgazma i Leta 3.

“Tradicija Beer festa je da je ulaz besplatan, pa ćemo je nastaviti i na Cetinju. Glavna bina će biti postavljena na velikom parkingu za autobuse, dok će propratni deo, osmišljen kao uvod u festival i počinje 18. jula, biti postavljen na više lokacija po gradu. Imaćemo zone – Trg kulture, porodični kutak i fan sport, pa ćemo i pokušati da Cetinju damo lijep, kulturan karnevalski momenat u tom dijelu jula”, otkrio je Aleksandar Srdić, direktor marketinga Beograd Beer Festa.

Share This