Mortal kombat objavili datum 11. Antievrovizije

 

Pre jedanaest godina, sasvim slučajno, zakazana je svirka u isto vreme kad i Evrovizija. U šali koncert je nazvan Antievrovizija i tako nastaje svojevrsni fenomen koji bend Mortal kombat pojačava iz godine u godinu.  Prošle godine održana je, jubilarna, deseta po redu Antievrovizija i lestvica je podignuta visoko. Napravljen je pravi audio-vizuelni spektakl.

Zbog toga se dosta očekuje i od ovogodišnjeg istoimenog koncerta. Prvobitno je koncert zakazan za 16. maj, ali je odložen zbog COVID pandemije. Novi i definitivan datum održavanja koncerta je 27. jun.  Ovogodišnja Antievrovizija biće održana u atrijumu Beogradskog sajma.

Svoje fanove članovi benda pozvali su ovim rečima:

“Poštovani prijatelji, 27.06.2020. je novi datum održavanja Antievrovizije! Koncert će biti na otvorenom, u ogromnom atrijumu Beogradskog sajma, kako bi ispunili sve propisane mere o fizičkoj distanci, itd. Kupljene karte važe za novi datum, bez obzira što je na njima ispisan stari. Prvi kontigent se prodaje i dalje po ceni od 600 din. i nemoj da se stiskaš za lovu jer znamo da si dobio 100 evra!!! Zamolio bih sve prijatelje koji slušaju ovaj bend da podele ovu vest na svojim društvenim mrežama, to bi nam puno značilo jer nemamo previše vremena za reklamiranje.”

U periodu od 01.06. do 06.06. svi oni kojima ne odgovara novi datum događaja, moći će da vrate novac od ulaznica. Povrat novca od fizičkih ulaznica kupljenih preko Tickets prodajne mreže ostvaruje se na blagajni Arene, dok se za ulaznice kupljene preko interneta treba obratiti na e-mail adresu: office@tickets.rs.

Ulaznice kupljene u prodavnici Felix se vraćaju isključivo u prodavnicu Felix, ulaznice kupljene u pabu Cigla & Krigla se vraćaju isključivo u pab Cigla & Krigla.

Share This