Nakon rasprodata tri koncerta u mts Dvorani, Crvena jabuka zakazala i četvrti koncert

 

Foto: promo

Nastavlja se niz tradicionalnih, prolećnih koncerata Crvene jabuke u mts Dvorani, a ove godine su oborili svoje dosadašnje rekorde, zaokružujući i četvrti datum nastupa, u organizaciji mts Dvorane. Naime, nakon rasprodata tri zakazana datuma 08, 09, 21. marta, kultni bosanki pop-rok sastav obradovaće svoje fanove i 05. aprila na istom mestu.

Nakon dva već održana nastupa 08. i 09, marta, kada je bend dokazao da je predstavnik bosanskog pop – rok talasa koji „ne prolazi“ Beograđane, publika će imati prilike da se u neverovatnoj razmeni energije, sa bendom druži i već poznatog 21. marta, kao i 05. aprila na istom mestu!

Već tradicionalno, Crvena jabuka je prvi nastup u mts Dvorani imala 2018. godine, a potom i 2020. i 2022. godine, a članovi benda kao i uvek poručuju da se raduju ponovnom susretu sa beogradskom publikom, koja, po njihovim rečima, važi za posebno energičnu, što je ponovo i dokazala osmomartovske i devetomartovske večeri.

Predvođen, Draženom Žerićem – Žerom, pop rok sastav će publici, kako najavljuju, u elektrik rokenrol maniru odsvirati sve do jednog poznate hitove, među kojima su „Tugo nesrećo“; „Ima nešto od srca do srca“, „Tuga ti i ja“ „Bježi kišo s prozora“; „Dirlija“ i mnogo drugih iz opusa bogatog sa preko 200 pesama, kao i numere novijeg datuma.

Karte za treći koncert su u prodaji na mts dvorana.rs, tickets.rs i efinity.rs.

Share This