NBG – Nama ostaje samo punk

Multimedia Music, 2020.

Album “Nama ostaje samo punk” je relativno brzo snimljen u studiju “Klinika Petrović” BIGZ, maja 2019 koji sadrži 13 pesama u izdanju diskografske kuće “Multimedia Music doo”.

Pesme su nastale u periodu poslednjih tri godine, kada smo se ponovo okupili i vratili na scenu. Album je producirao Ivan Petrović, kao i naš prethodni “NBG 100%” koji je bio osvrt na sve ono što je iza nas, naše stare stvari, ali ponovo snimljene i odsvirane na način na koji ih sada osećamo i doživljavamo.

Na našem novom albumu su gostovali Boban (Ritam Nereda), Drakula (Direktori), Roga (Šaht), Džoni (Antifriz), Kojot (Eyesburn, Remedy), Saša Knežević (ex Revolveri), drugari iz bendova čiji rad i posvećenost poštujemo i podržavamo…

Album zatvara obrada pesme “Nove godine” benda “U Škripcu”. Naša neiscrpna tema pesama je priča o pojedincu, vremenima i vremenu u kom se nalazimo i živimo, nepravda i bolje sutra.

“Dođite na promociju našeg novog albuma “Nama ostaje samo punk”. da se družimo, slušamo novi album i premijerno pogledamo naš novi video spot za pesmu “Osuđen na bes”. 27. februar, Sremska 2, Multimedia Music Record Store u 18h”, pozivaju momci iz benda NBG.

Share This